BestMusic.ro » Lumidee » Lumidee a lansat un videoclip filmat in Bucuresti

Lumidee a lansat un videoclip filmat in Bucuresti

Lumidee a lansat un videoclip filmat in Bucuresti

Lumidee a anuntat pe Twitter ca a lansat un videoclip pentru piesa Made Me. Filmarile s-au desfasurat weekend-ul trecut in Bucuresti.

Cantareata a sustinut un concert in Turabo Society Club, pe 12 februarie. Cu aceasta ocazie, ea a filmat un clip pentru piesa Made Me, care este inclusa pe mixtape-ul Luminadee.

Pentru acest videoclip, Lumidee n-a ales o locatie speciala, ci s-a multumit sa traga cadrele in camera din hotelul Howard Johnson unde a fost cazata.

Fundalul piesei Made Me este preluat din hitul anului 2008 – Guru Josh Project, Infinity.

Lumidee - Made Me (videoclip filmat in Bucuresti) pe www.playmymusic.ro

Lumidee este o cantareata si compozitoare americana de R&B, care s-a lansat pe piata muzicala cu single-ul "Never Leave You" feat Busta Rhymes & Faboulos. Piesa a ajuns pe locul 2 in Topul UK si pe locul 3 in Topul US.

In anul 2003 Lumidee a lansat primul album "Almost famous", iar in 2005 a scos pe piata un al doilea CD - `Grimey Streets` - care include piesele `Sientelo` feat Speedy si `Dance` feat Fatman Scoop.

In 2007 a urmat discul `Unexpected`. Materialul contine melodiile `She`s Like the Wind` feat Tony Sunshine, `Crazy` feat Pitbull si `Feel Like Makin Love`.

In 2008, Lumidee a colaborat cu Corina la videoclipul `Let Go`, iar in 2009 cu Arash la videoclipul `Kandi`.
Mai multe stiri despre: Bucuresti  made me 
Publicat pe 17 Februarie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu