BestMusic.ro » Lumidee » Making of videoclip `Let Go`, Corina feat Lumidee (galerie foto)

Making of videoclip `Let Go`, Corina feat Lumidee (galerie foto)

Making of videoclip `Let Go`, Corina feat Lumidee (galerie foto)

Bijuterii, toalete extravagante, lanturi, catuse, miscari lascive, atmosfera fierbinte, sunt doar cateva ingrediente alese de regizorul Marian Crisan pentru videoclipul piesei Let go, cel mai nou sigle al Corinei.

Si pentru ca artista vrea sa surprinda publicul la fiecare aparitie, de aceasta adata Corina a ales o colaborare incendiara cu nimeni alta decat Lumidee , cunoscuta artista americana de origine portoricana.

Filmarile pentru videoclipul piesei `Let go` au avut loc saptamana trecuta intr-un club bucurestean si au durat mai mult de 16 ore, timp in care Corina a schimbat 4 outfituri, iar Lumidee 3 tinute, una mai extravaganta ca cealalta.

Vezi aici videoclipul Corina Feat Lumidee LET GO

`Sunt foarte entuziasmata si bucuroasa ca am reusit sa fac o colaborare cu un nume de top 10 american, ca dupa feat-ul pe care l-a avut cu Busta Rhymes si Shaggy , Lumidee m-a ales pe mine pentru colaborarea la noul single `Let go`.`, a declarat Corina.

`Este o experienta la care visez de foarte mult timp si sunt fericita ca am reusit. Lumidee este o artista de forta, foarte senzuala si cu energie fantastica. Ea m-a inspirat si chiar daca sunt insarcinata in luna a 6-a, am gasit resurse pentru a inventa un personaj pe care nu l-as fi putut intelege sau imagina acum ceva vreme, si anume funkdiva`, a mai spus romanca.

Corina a sustinut in permanenta ca adora provocarile si ca nu ii place sa fie incadrata in sabloane. Asa se explica faptul ca a promovat mereu, la fiecare nou videoclip, si cate o noua imagine.

Nici una dintre atitudini nu a fost insa adoptata doar de pentru a face o schimbare de dragul… schimbarii, ci totul a fost facut in deplina concordanta cu mesajul pieselor pe care le interpreta.

Este o premiera in Romania ca o vedeta insarcinata in luna a 6-a sa faca un videoclip, iar pentru acest videoclip si aceasta colaborare deosebita, Corina a adoptat, pe langa o atitudine extrem de sexi, si un styling potrivit cu aceasta, care sa completeze de minune mesajul piesei `Let go`.

`Am invatat de la showbizz-ul de peste ocean, creatori de vedete mondiale, ca singura reteta sigura pentru succes este reinventarea. De fiecare data, la fiecare clip, mie imi place sa aduc ceva nou, sa fiu alta si am incredere ca `Let Go` va ajunge repede in topurile internationale`, a declarat artista.

Alaturi de Corina si Lumidee care joaca rolul unor dive pline de sex appeal si pun pe Jar un club intreg, in videoclip apare si topmodelul international Vali Cosa, cel mai bine cotat fotomodel roman peste hotare, care interpreteaza rolul iubitului Corinei. Coregrafia zecilor de dansatori prezenti pe paltourile de filmare a fost asigurata de catre Tonkins.

Colaborarea dintre cele doua artiste a inceput acum cateva saptamani cand un prieten comun le-a facut legatura. Lumidee a ascultat piesa, i-a placut si a fost de acord sa faca acest feautering alaturi de Corina.

Sursa: MediaPro Music

Galerie foto filmari videoclip Let Go:

Corina - galerie foto filmari Let Gopoze filmari videoclip let Go
Mai multe stiri despre: Corina 
Publicat pe 02 Septembrie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu