BestMusic.ro » Luna Amara » Comunicat LUNA AMARA cu privire la Legea 298/2008

Comunicat LUNA AMARA cu privire la Legea 298/2008


LUNA AMARA isi exprima stupoarea si indignarea cu privire la adoptarea legii nr. 298/2008 (privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii...).

Sintetizand, aceasta lege da dreptul statului sa invadeze viata privata a cetatenilor si sa incalce dreptul la intimitate al acestora. Se dau asigurari ferme ca nu va fi violat continutul comunicarii telefonice si electronice, insa asigurarile venite din partea unui stat care e capabil sa gandeasca o asemenea lege nu sunt credibile.

Nu este credibila nici justificarea acestei legi, cum ca ar folosi la prinderea infractorilor: un simplu exercitiu de logica te indeamna sa realizezi ca serviciile secrete nu pot aresta un infractor doar pentru ca a sunat un alt infractor, fara a se cunoaste continutul apelului telefonic.

Facem apel la societatea civila si la mass-media romaneasca pentru a demara campanii impotriva acestui abuz.

Suntem liberi sa avem secrete fata de stat!

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: politica  campanie  Luna Amara  lege 
Publicat pe 20 Ianuarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram