BestMusic.ro » Lykke Li » Lykke Li a revenit cu videoclipul piesei "Never Gonna Love Again" (video) 

Lykke Li a revenit cu videoclipul piesei "Never Gonna Love Again" (video) 

Lykke Li a revenit cu videoclipul piesei "Never Gonna Love Again" (video) 

Lykke Li, artista suedeza care in urma cu ceva vreme a luat o pauza pentru a se concentra mai mult asupra starii sale de sanatate, a reveni din nou in peisajul muzical cu un nou clip. "Never Gonna Love Again" este o piesa inclusa pe albumul "I Never Learn" care a aparut in urma cu un an.

Clipul regizat de Philippe Templeman prezinta obscuritatea pritagonistei si pare un vis din are oricine ar dori sa se trezeasca. "I Never Gonna Love Again" este una dintre cele mai bune piese incluse pe album, o piesa care dezvaluie sensibilitatea si delicatetea lui Lykke Li.

Ea a spus pentru Rolling Stone:

"Loneliness and heartbreak follow you everywhere and they are loudest right after the lights go out and the crowds quiet. Here's an intimate glimpse of how it can be to live your dream whilst stuck in your dream. In the lonely wolf hour, the night becomes your stage, the stars your audience, the rain your memories."

Luna trecuta, Lykke Li a lansat impreuna cu WoodKid piesa "Never Let Me Down".

"Never Let Me Down" este una dintre piesele incluse pe coloana sonora a filmului "Insurgent". Chiar daca Lykke Li nu sta degeaba, asta nu inseamna ca o vom vedea prea curand pe scena. Artista suedeza, si-a anulat de curand o serie de concerte pe care trebuia sa le sustina in Australia, Noua Zeelanda si Singapore pentru a se concentra mai mult asupra sanatatii sale.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 07 Aprilie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu