BestMusic.ro » Macklemore » Macklemore a vorbit despre droguri si noul album  

Macklemore a vorbit despre droguri si noul album  


Rapper-ul Macklemore, pe numele sau adevarat Ben Haggerty, a recunoscut intr-un interviu recent ca a recidivat in momentul in care a atins succesul cu Ryan Lewis in 2013. Atunci a luat din nou pastile si a fumat iarba.

Recuperarea sa a fost sursa de inspiratie pentru noul album care va fi lansat in acest an.

"Am fost terminat. Eram foarte stresat. Niciunul dintre noi nu dormea si aveam show-uri in fiecare zi, traversam tara de la un capat la altul. In termeni de media, eram pus intr-o cutie pe care nu am vazut-o singur. Presiunea si faima - totul. Toate cliseele - faptul ca nu poti sa mergi linistit, sa nu ai intimitate, mergeam de la o emisiune TV la alta, eram criticat, nu ma puteam conecta cu nimeni - toate aceste lucruri adunate m-au facut sa imi doresc o evadare."

"Si ca de fiecare data, in minutul in care am vrut sa incep recuperarea - muzica a fost acolo. A fost tot timpul acolo. Piesele se scriu singure. Munca mea a trecut de la off la on intr-o secunda si am fost fericit din nou. Am fost multumit din nou", a smai adaugat el.

Din pacate, Macklemore nu a dezvaluit mai multe detalii legate de noul album si de continutul acestuia.
Mai multe stiri despre: droguri  artisti internationali  centru de reabilitare 
Publicat pe 29 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram