BestMusic.ro » Macy Gray » Cel de-al saselea album Macy Gray apare in martie 2012

Cel de-al saselea album Macy Gray apare in martie 2012


Cantareata americana Macy Gray revine in luna martie a anului viitor cu un nou material discografic. Discul se va numi "Covered", si, dupa cum sugereaza si titlul, va contine o serie se preluari dupa piese pop-rock celebre, conform music-news.com.

Astfel, vom auzi cum suna in varianta soul-R&B melodii din repertoriul Arcade Fire ("Wake Up"), Radiohead ("Creep), My Chemical Romance ("Teenager"), Eurythmics ("Here Comes the Rain Again").

"Covered" este cel de-al de-al saselea album din cariera cantaretei si primul lansat sub egida casei de discuri 429 Records.

Pana la lansarea discului, fanii lui Macy vor avea ocazia sa descarce gratuit o piesa de Craciun. Melodia se numeste "What I Want For Christmas" si va fi disponibila pe amazon.com pe data de 25 decembrie.

Macy Gray a devenit cunoascuta in intreaga lume datorita piesei "I Try", de la a carei lansare s-au scurs 12 ani. Artista a avut ocazia sa concerteze si in Romania, in 2007, cu ocazia festivalului Coke Live, pe insula Lacul Morii din cartierul bucurestean Crangasi.

Autor: Catalin Pavel




Mai multe stiri despre: lansare  coveruri  album 2012 
Publicat pe 20 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram