BestMusic.ro » Madalina Lefter » X Factor: Madalina Lefter, pustoaica ce a cantat cu Anastacia si Olivia Newton-John (video)

X Factor: Madalina Lefter, pustoaica ce a cantat cu Anastacia si Olivia Newton-John (video)


Madalina Lefter, pustoaica ce a reprezentat Romania la Eurovision Junior 2008 si care a participat in 2011 la concursul "Ti Lascio Una Canzone" din Italia, a venit la auditiile X Factor.

Madalina are acum 15 ani si este o domnisoara in devenire, iar lui Dan Bittman nu i-a venit sa creada ca o are in fata pe "acea Madalina Lefter" care a cantat in cadrul concursului amintit alaturi de Anastacia si Olivia Newton-John. Tanara a ales sa cante "One Night Only" a lui Jennifer Hudson, lasandu-i pe toti, inclusiv pe Cheloo, fara cuvinte.

Madalina Lefter A inceput sa cante la varsta de 3 ani, iar de la 8 ani studiaza pianul. Pustoaica a castigat zeci de premii la concursurile nationale si internationale si este singurul copil care a reusit sa semneze un contract de exclusivitate cu televiziunea italiana Rai Uno. Mai multe detalii despre ea gasiti aici.

Prezentare Madalina Lefter

Madalina Lefter - One Night Only (Jennifer Hudson)

Reactia juriului
Mai multe stiri despre: auditii x factor  concurenti x factor  x factor sezonul trei 
Publicat pe 14 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram