BestMusic.ro » Madalina Manole » Analizele s-au incheiat: Madalina Manole a inghitit doar Furadan

Analizele s-au incheiat: Madalina Manole a inghitit doar Furadan

Analizele s-au incheiat: Madalina Manole a inghitit doar Furadan

Medicii legisti au incheiat analiza toxicologica a Madalinei Manole si au stabilit ca artista a inghitit exclusiv Furadan. In sange nu s-a gasit alcool, barbiturice, droguri sau substante pentru slabit, informeaza Mediafax.

`Nu am descoperit alcool in sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan`, a spus Dan Dermengiu, directorul general al Institutului de Medicina Legala `Mina Minovici`.

Deocamdata insa, nu au putut calcula cu exactitate concentratia de pesticid ingerata de Madalina:

`Nu putem stabili care a fost concentratia pe care o avea Furadanul ingerat de artista . Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul de Furadan ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon`, a adaugat Dermengiu.

Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legistilor raportul in cazul Madalinei Manole se considera incheiat, singura problema ramasa de clarificat fiind legata de concentratia de Furadan.

In urma cu doua saptamani, surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca Madalina Manole mancase mult inainte sa inghita Furadan, ceea ce a scazut concentrata solutiei.

Citeste si:

Madalina Manole a luat si sibutramina?
Mai multe stiri despre: madalina manole moarte  madalina manole furadan  rezultate autopsie madalina manole 
Publicat pe 12 August 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu