BestMusic.ro » Madalina Manole » Biletul de adio al Madalinei Manole a fost analizat grafologic

Biletul de adio al Madalinei Manole a fost analizat grafologic

Biletul de adio al Madalinei Manole a fost analizat grafologic

La doi ani de la sinuciderea artistei Madalina Manole, expertii grafologi au ajuns la concluzia ca gestul ei ar fi avut ca motiv gandul ca nu mai are stralucirea de altadata.

Analizand cuvintele scrise de Madalina pe bilet si felul in care acestea au fost scrise, expertii au putut trage mai multe concluzii privitoare la personalitatea acesteia. De departe, Madalina era coplesita de sentimentul ca ar fi ajuns la un apus al carierei. "Pentru subiect nu exista decat doua pozitii in viata. Ori ramane acea valoare artistica la nivelul asteptarilor si la nivelul la care s-a obisnuit, (...) ori nu", se arata in raportul de specialitate.

Randurile asternute de Madalina pe hartie au o directie descendenta, fiind inclinate inspre josul colii. Acest lucru le-a transmis expertilor ca artista suferea de depresie - dupa cum se arata in raport, scrisul care coboara "progresiv si alarmant la fiecare linie" poate indica "o depresie grava, cu tendinta de sinucidere".

Potrivit grafologilor, in momentele in care a scris biletul, in mintea Madalinei se dadea o lupta crancena, la care au contribuit "teama, angoasa, lipsa de armonie, chiar si in familie, dezechilibrul, indoiala, indecizia".

via libertatea.ro
Mai multe stiri despre: sinucidere madalina manole  madalina manole bilet adio 
Publicat pe 20 Iulie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu