BestMusic.ro » Madalina Manole » Maria Dragomiroiu: `Petru Mircea stia ca Madalina e bolnava`

Maria Dragomiroiu: `Petru Mircea stia ca Madalina e bolnava`

Maria Dragomiroiu: `Petru Mircea stia ca Madalina e bolnava`

Maria Dragomiroiu il considera pe vaduvul Madalinei Manole, Petru Mircea, pasibil de pedeapsa pentru ca stia de boala psihica a artistei si nu ajutat-o in niciun fel.

Cantareata de muzica populara sustine ca barbatul i-ar fi spus la inmormantare ca Madalina `nu avea nicio sansa sa traiasca`, semn ca a lasat-o cu buna stiinta sa-si ia zilele:

`Petru a vrut s-o indeparteze pe Madalina nu doar de noi, ci de toti prietenii ei. Si a si reusit, ca de asta a bagat-o in acea groapa neagra. Indirect a dus-o spre aceasta negura, pentru ca el stia ca ea e bolnava, mi-a spus langa sicriul ei ca Madalina nu avea nicio sansa sa traiasca. Deci el stia ca Madalina era bolnava, ca avea sindromul bipolar, adica dubla personalitate`, a declarat artista pentru ziarul Ring.

Maria Dragomiroiu considera ca Petru Mircea a contribuit, indirect, la moartea Madalinei, pe care a izolat-o de familie si prieteni si a lasat-o in depresia profunda de care suferea:

`Pentru ca nu s-a dus cu Madalina la spital si nu le-a spus doctorilor ca e bolnava, Petru e pasibil de pedeapsa [...] Aici il acuz eu, nu ca ar fi omorat-o el. Indirect insa, s-a ajuns la moartea ei. Nu stiu daca din partea lui voit sau nu, ca Dumnezeu e sus`, a conchis Maria Dragomiroiu.
Mai multe stiri despre: scandaluri  sinucideri  decese 2010  deces madalina manole 
Publicat pe 12 Iulie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu