BestMusic.ro » Madalina Manole » Moartea Madalinei Manole a costat 335 de lei

Moartea Madalinei Manole a costat 335 de lei

Moartea Madalinei Manole a costat 335 de lei

335 de lei, atat a costat-o pe Madalina Manole insecticidul care i-a adus moartea.

Dupa ce furnizorul substantei letale, Sorin Urziceanu, a fost trimis in judecata de procurori pentru comercializarea Furadanului, au iesit la iveala si datele exacte despre felul in care si-a luat viata una din cele mai iubite cantarete de muzica usoara.

Madalina Manole i-a platit intermediarei sale suma de 335 de lei pentru a intra in posesia otravii: 300 de lei pentru flaconul de insecticid si 35 de lei, taxa de transport, scrie rvista VIP.

Potrivit anchetatorilor, Sorin Urziceanu a vandut pe internet 12 flacoane de pesticid Furadan, la preturi cuprinse intre 200 si 300 de lei.

Parintii Madalinei Manole il incrimineaza in continuare pe fostul lor ginere, Petru Mircea, pentru disparitia fetei lor celebre, solicitand reluarea anchetei privind decesul artistei:

`Sper ca Tribunalul Bucuresti sa ia decizia de intoarcere a dosarului pentru redeschiderea anchetei si pentru aflarea tuturor conditiilor in care a murit Madalina Manole. Am o singura rugaminte: dosarul sa nu mai ajunga pe mainile procurorului Moldovan. A fost un singur comisar Moldovan cel din filmul lui Sergiu Nicolaescu. Daca nu mi se va face dreptate la tribunal, voi merge pana in panzele albe si toata Europa va auzi de cazul Madalina Manole`, declara Ion Manole.
Mai multe stiri despre: decese  deces madalina manole  sinucidere madalina manole  decese 2011 
Publicat pe 22 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu