BestMusic.ro » Madalina Manole » Parastas cu scandal: mama Madalinei Manole l-a atacat pe Petru Mircea la cimitir (video)

Parastas cu scandal: mama Madalinei Manole l-a atacat pe Petru Mircea la cimitir (video)

Parastas cu scandal: mama Madalinei Manole l-a atacat pe Petru Mircea la cimitir (video)

Madalina Manole nu are parte nici pe departe de un parastas linistit la un an de la moartea sa.

Mama cantaretei l-a atacat pe fostul ei ginere, Petru Mircea, chiar la cimitir, somandu-l sa paraseasca imediat mormantul din Ploiesti cu tot cu body-guarzii care il insoteau.

Eugenia Manole a inceput sa tipe si sa-l impinga pe barbatul vaduv, strigand ca nu are dreptul sa ii aprinda lumanari fiicei sale, ba chiar nici sa-i aprinda o lumanare la un an de la moartea sa.

`Ati vazut-o voi vreodata pe Madalina Manole, in toata activitatea ei, cu bodyguarzi? Neica nimeni, de cand ti-ai pus tu bodyguarzi pe banii fetei mele? Afara! Fata mea a fost vedeta si nu si-a pus bodyguarzi`, a strigat mama artistei, incercand sa rupa florile pe care le-a adus Petru Mircea la mormant.

Acesta a parasit cimitirul inchinandu-se si cu lacrimi in ochi, spunand ca parintii sotiei sale decedate nu o respecta nici dupa moarte pe Madalina:

`Nu au respectat-o pe Madalina niciodata. Madalina nu merita asta, nu merita sa se vorbeasca asa langa mormantul ei, indiferent cine ar avea impotriva cuiva. De fiecare data cand vin la mormant si ma intalnesc cu socrii, din pacate se intampla ce ati vazut astazi, si chiar mai rau`, sustine Petru.

Realitatea TV a surprins momentul scandalos:
Mai multe stiri despre: scandaluri  sinucideri  deces madalina manole  parinti vedete  decese 2011 
Publicat pe 14 Iulie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu