BestMusic.ro » Madalina Manole » Parintii Madalinei Manole, audiati de politie

Parintii Madalinei Manole, audiati de politie

Parintii Madalinei Manole, audiati de politie

Parintii Madalinei Manole au ajuns sa fie audiati de politie dupa ce au vrut sa-si viziteze nepotul la vila din Otopeni.

Fostul lor ginere, Petru Mircea, care nu doreste ca micutul sa mai ia contact cu bunicii sai, a chemat autoritatile pentru a-i impiedica pe parintii sotiei sale sa patrunda in casa.

Instanta le-a acordat dreptul sotilor Manole sa-si vada nepotul in prima si a treia saptamana a fiecarei luni, insa Petru Mircea a facut recurs iar decizia urmeaza sa fie pronuntata.

Dupa ce ginerele lor le-a reprosat ca nu au incercat niciodata sa-l viziteze pe minor, batranii s-au prezentat la resedinta cantaretei, insa au fost intampinati de politie si dusi la cea mai apropiata sectie pentru audieri.

`Daca se respinge apelul domnului Petru Mircea, putem pune in executare solutia imediat dupa pronuntare in urma unui certificat de grefa pe care-l vom depune la instanta. Bineinteles ca Petru Mircea poate face recurs, dar clientii mei, sotii Manole isi pot vedea nepotul pana se solutioneaza recursul. Daca dl Petru Mircea se va opune, asa cum a declarat ca atata vreme cat va trai sotii Manole nu-si vor vedea nepotul, deci, in varianta in care el insista pe aceasta tema, probabil ca vom repeta scena din cazul Columbeanu si vom merge cu politia. Vom lua copilul Madalinei cu mascatii daca e nevoie, daca la asta se va ajunge! Sa fie foarte clar, daca Petru Mircea crede ca trebuie luat copilul cu mascatii, asta o sa fac, pentru ca nu ne jucam de-a justitia`, a declarant pentru ziarulring.ro avocatul parintilor Madalinei Manole, Bogdan Barbuceanu.
Mai multe stiri despre: scandaluri  sinucideri  deces madalina manole  parinti vedete  decese 2011 
Publicat pe 19 Mai 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu