BestMusic.ro » Madame Hooligan » Madame Hooligan canta la cel mai excentric festival din Statele Unite

Madame Hooligan canta la cel mai excentric festival din Statele Unite

Madame Hooligan canta la cel mai excentric festival din Statele Unite

Pe langa rezidenta de la The Ark, Madame Hooligan continua sa-si promoveze muzica si dincolo de ocean unde a fost recent confirmata in programul festivalului Burning Man.

Trupa urmeaza sa concerteze in Desertul Black Rock al Nevadei la renumitul festival, Burning Man, incepand cu data de 29 august.

Evenimentul se desfasoara in Statele Unite, in perioada 29 august - 5 septembrie 2011, timp de o saptamana Peste 50.000 de oameni sunt asteptati la festival.

Este un eveniment artistic, un experiment social in anarhie, o petrecere a intregului oras si o galerie anuala a artistilor viitorului din fiecare mediu, creatori din toate domenile si formele, fiecare membru devenind un jucator si aducandu-si liber si deschis propria contributie.

Una dintre scenele festivalului este dedicata formatiei Madame Hooligan, trupa putand interpreta la orice ora si in orice forma pe toata durata festivalului.

Radu Almasan: `Este o abordare evident diferita fata de conceptul unui festival clasic dar se potriveste perfect spiritului Burning Man unde ai ocazia unica sa canti in
functie de inspiratia de moment.

Madame Hooligan va sustine, astfel, cel putin 7 concerte – unul pe zi. O sa fie o experienta noua si pentru noi si speram sa o documentam si sa o prezentam si publicului
roman`.
Mai multe stiri despre: festivaluri 
Publicat pe 05 Mai 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram