BestMusic.ro » Madonna » Cele mai bune filme produse de Madonna vor fi lansate pe DVD

Cele mai bune filme produse de Madonna vor fi lansate pe DVD


Luna septembrie se anunta a fi una plina pentru Madonna: pe langa lansarea oficiala a compilatiei "Celebration”, artista americana va lansa si doua DVD-uri a celor mai cunoscute filme produse de firma ei: "Filth & Wisdom” si documentarul "I Am Because We Are”.

Aflata in Europa cu cel mai bine vandut turneu din istorie, Madonna va aduce "Sticky and Sweet Tour” in Romania, la Bucuresti in Parcul Izvor pe data de 26 august 2009.

In aceeasi zi cu aparitia compilatiei "Celebration”, pe data de 29 septembrie, Madonna va lansa oficial in Statele Unite DVD-ul ce marcheaza prima incercare regizorala a divei: "Filth & Wisdom”.

Lansat in 2008 la Festivalul International de Film de la Berlin, fiind regizat si scris chiar de Madonna, filmul ii are in rolurile principale pe Eugene Hutz de la Gogol Bordelo, Holly Weston, Vicky McClure si Richard E. Grant.

Cel de-al doilea DVD va fi lansat pe data de 22 septembrie si cuprinde documentarul "I Am Because We Are”, regizat de Nathan Rissman si scris, narat si produs chiar de Madonna. Documentarul a avut premiera in Europa la Festivalul de Film de la Cannes si abordeaza conditia precara a copilor din Malawi ramasi orfani din cauza maladiei SIDA.

Acest documentar vine in sprijinul numeroaselor campanii umanitare pe care Madonna le-a initiat alaturi de organizatia sa caritabila, Raising Malawi, care sprijina copiii defavorizati, oferindu-le un adapost, haine si alimente.

"Filth & Wisdom” si "I Am Because We Are” sunt doua dintre productiile companiei Semtex Films, infiintata de Madonna in 2006 pentru a se ocupa de toate materialele TV/video ale artistei.

Pe langa cele doua filme, Semtex a mai realizat si o emisie speciala in iulie 2009 - Madonna TV - pe canalul Sky 1, prezentand imagini live din "Sticky & Sweet Tour”, precum si o transmisie live a concertului pe care artista l-a sustinut in Londra in cadrul turneului "Madonna: The Confessions Tour - Live from London (2006)”

Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonnei de la Bucuresti va avea loc pe data de 26 august, in Parcul Izvor din Capitala.

Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 120 lei (Gazon B), 600 lei (Gold Bar) si respectiv 800 lei (cele VIP). Ultimele Pachete Gold, in valoare de 2250 lei, sunt disponibile doar prin comenzi telefonice sau prin e-mail, cei interesati putand afla mai multe detalii pe www.myticket.ro.

Sursa: Emagic

O astepti de nici nu-ti mai aduci aminte cand, iar acum visul ti s-a implinit: Madonna vine pentru prima oara in Romania!

Esti pregatit pentru impact? Te provocam sa-ti testezi cunostintele despre Madonna!
Fa testul AICI!
Mai multe stiri despre: bilete  DVD  filme 
Publicat pe 30 Iulie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram