BestMusic.ro » Madonna » Cum reusesc vedetele sa danseze pe tocuri stiletto

Cum reusesc vedetele sa danseze pe tocuri stiletto


Pentru a fi artista pop trebui sa ai o abilitatea deosebita de a dansa pe tocuri inalte de fiecare data cand momentul artistic pe care l-ai pregatit iti cere acest lucru. Aceasta abilitate poate fi incadrata cu usurinta in categoria sporturilor care solicita un efort fizic extrem de mare.

Pentru a rezista ore intregi si zile la rand pe tocuri cu dimensiuni foarte mari, artistele precum Beyonce, Taylor Swift sau Jennifer Lopez apeleaza mereu la designeri de incaltaminte pentru a le crea cele mai potrivite perechi pentru scena, atat din punct de vedere al confortului cat si al designului.

"In high heels, there is no balance in the point of the heel, so these musicians train to be performing on the balls of their feet for the entire time.", declara designerul Stuart Weitzman

1. Un truc pe care il folosesc artistele pop este acela de a-si pune in incaltaminte pernute cu gel care le protejeaza picioarele, dar anumiti designeri incorporeaza aceste pernute in arhitectura pantofilor pentru a evita dizlocarea lor in timpul dansului. De asemenea, pantoful trebuie sa fie usor si facut din materiale naturale.

2. Giuseppe Zanotti, designerul cantaretelor Rihanna si Lady Gaga, considera ca pantofii foarte inalti trebuie sa fie evitati pentru ca pun piciorul in pericol, iar platforma interna, care "fura" din inaltimea tocului, nu poate depasi o anumita dimensiune. Cu cat coregrafia este mai dinamica, cu atat tocul va fi mai scurt.

3. Stilista Madonnei, Arianne Phillips, considera ca sireturile si cataramele sunt cea mai buna solutie. Ele ajuta la ajustarea pantofului pe picior si la mentinea unei stabilitati in timpul dansului. De asemenea, testarea pantofului in sala de repetitii, inaintea concertului, este intotdeauna un lucru foarte util. Arianne Phillips a marturisit ca cel mai interesant moment a fost acela in care a fost nevoita sa incalte cu pantofi cu toc inalt 13 dansatori barbati ai Madonnei.
Mai multe stiri despre: tocuri  secrete vedete  dans tocuri 
Publicat pe 19 Iulie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram