BestMusic.ro » Madonna » Madonna a confirmat faptul ca a avut o relatie cu Tupac

Madonna a confirmat faptul ca a avut o relatie cu Tupac


Madonna a dezvaluit ca a avut o relatie cu Tupac Shakur in timpul unei emisiuni radio gazduita de Howard Stern. Shakur, cunoscut sub numele de scena 2Pac a decedat in septembrie 1996. Acum, Madonna a confirmat zvonurile care circulau in acel moment conform carora cei doi aveau o relatie.

In timpul emisiunii radio, Madonna a vorbit despre o aparitie in cadrul emisiunii "The Late Show With David Letterman" din 1994:

"Eram furioasa pe David cand am spus cuvantul cu "F" de mai multe ori. Eram intr-o starea foarte ciudata in acea zi. Ma intalneam cu Tupac Shakur in acea perioada si ma facea sa fiu nervoasa pe tot ceea ce insemna viata. Asa ca in momentul in care am intrat in emisiune ma simteam foarte gangsta."

Relatia dintre cei doi a fost subiectul zvonurilor multa vreme, fiind oarecum confirmata de o biografie neautorizata a Madonnei din 2007, intitulata "Madonna: Like An Icon".
Mai multe stiri despre: relatii vedete  relatii madonna 
Publicat pe 13 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram