BestMusic.ro » Madonna » Madonna, avertizata pentru poluare fonica

Madonna, avertizata pentru poluare fonica


Madonna a primit o avertizare din partea politiei comunitare din Londra, dupa ce angajatii ei i-au deranjat pe vecini cu o petecere prea zgomotoasa, relateaza ziarul Telegraph.

Incidentul s-a petrecut acum trei saptamani, pe cand artista nu era la resedinta din Marylbone. Angajatii vedetei au organziat o peterecere in lipsa acesteia, dar vecinii enervati de galagie au sesizat imediat politia.

Gravitatea faptei nu este atat de mare, astfel ca Madonna – ca proprietara a vilei – nu risca sa ajunga in fata instantei. Cel mult va avea de platit o amenda de 5000 de lire – asta in cazul in care incidentul se repeta.

Luam foarte in serios problema poluarii fonice si tratam fiecare caz in parte, indiferent de numele proprietarului pe domeniul caruia se petrece zgomotul. Daca lumea vrea sa dea petereceri, ziua sau noaptea, trebuie sa aiba un minum respect pentru vecini, care nu sunt nevoiti sa plateasca pentru comportamentul egoist al altora, a declarat un reprezentant al politiei din Westminster pentru cotidianul Telegraph.
Mai multe stiri despre: politie  poluare fonica 
Publicat pe 20 Iulie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram