BestMusic.ro » Madonna » Madonna colaboreaza cu Mike Tyson si Chance The Rapper

Madonna colaboreaza cu Mike Tyson si Chance The Rapper


Viitorul album semnat Madonna, "Rebel Heart" va fi lansat pe 9 martie. Recent, artista a facut public tracklistul albumului care este asteptat cu nerabdare de toti fanii sai.

Tracklistul include piesa "Iconic", piesa pentru care a colabiorat cu artistul Chance de Rapper, in varsta de numai 21 de ani si cu faimosul Mike Tyson.

De asemenea, albumul mai contine si o piesa cu Nicki Minaj, intitulata "Bitch I`m Madonna" si o piesa cu Nas, "Veni Vedi Vici". Pentru acest material, Madonna a mai lucrat cu Avicii si Diplo. Saptamana trecuta, Madonna a spus ca piesa "Illuminati", inclusa pe acelasi album, nu este o confirmare a faptului ca face parte din acest grup secret, adaugand ca ea ii cunoaste pe adevaratii membrii Illuminati si ca stie de unde pleaca aceste zvonuri.

Desi "Rebel Heart" trebuia sa fie lansat in prima zi de Craciun a anului trecut, din cauza unor piese care au fost publicate online fara acordul artistei, lansarea materialului a fost amanata pentru acest an.

"Rebel Heart" Tracklist:

"Living For Love"

"Devil Pray"

"Ghosttown'

"Unapologetic Bitch"

"Illuminati"

"Bitch I’m Madonna" (feat. Nicki Minaj)

"Hold Tight"

"Joan Of Arc"

"Iconic" (feat. Chance The Rapper & Mike Tyson)

"HeartBreakCit"

"Body Shop"

"Holy Water"

"Inside Out"

"Wash All Over Me"

"Best Night"

"Veni Vidi Vici "(feat. Nas)

"S.E.X."

"Messiah"

"Rebel Heart"
Mai multe stiri despre: colaborari  album nou  album 2015 
Publicat pe 20 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram