BestMusic.ro » Madonna » Madonna colaboreaza cu Rita Ora

Madonna colaboreaza cu Rita Ora


Potrivit tabloidului britanic The Sun, Madonna a colaborat cu Rita Ora. Cele doua nu au inregistrat doar piesa, dar se pare ca au filmat si un videoclip saptamana trecuta.

"Este o sansa incredibila pentru Rita sa filmeze un clip cu Madonna. Acest lucru arata faptul ca devine o artista mare", a spus o sursa pentru The Sun.

"Cele doua s-au cunoscut la evenimente si au avut o reala conexiune, asa ca Madonna a rugat-0 sa colaboreze. Rita si-a schimbat programul pentru a fi disponibila pentru filmari ", a mai adaugat aceasta.

Chiar daca inca nu exista probe evidente care sa demonstreze aceasta colaborare, totul are sens din mai mute motive. Rita a fost imaginea colectiei de haine "Material Girl" a Madonnei si este un mare fan al divei pop. Mai mult decat atat, Rita i-a luat apararea Madonnei atunci cand radio-urile au luat decizia de a nu mai difuza piesa "Living For love".
Mai multe stiri despre: colaborari  colaborari muzicale  filmari videoclipuri 
Publicat pe 22 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram