BestMusic.ro » Madonna » Madonna isi duce copiii in vizita la Auschwitz

Madonna isi duce copiii in vizita la Auschwitz


Madonna planuieste sa mearga impreuna cu cei 4 copii ai sai in vizita la Auschwitz pentru a le da micutilor o lectie de viata, potrivit contactmusic.com.

Vedeta crede ca vizitarea celebrului lagar de concentrare le va oferi o alta perspectiva asupra vietii lui Lourdes (12 ani), Rocco (8 ani), Mercy (4 ani) si David (3 ani).

Adepta devotata a cultului Kabbalah – o religie mistica bazata pe iudaism, Madonna vrea sa-si duca micutii la Auschwitz luna aceasta, cu ocazia concertului pe care il are planificat in Polonia.

`Nu va fi o excursie usoara, dar este o experienta importanta de viata, pe care Madonna – din cauza religiei sale – nu doreste sa o ignore`.

Auschwitz a fost cel mai mare lagar de concentrare construit de Adolf Hitler, dupa ce nazistii au invadat Polonia. Aici au fost omorati circa trei milioane de oameni, dintre care cei mai multi erau evrei.

Concertul pe care Madonna il va sustine in Polonia face parte din cadrul turneului Sticky & Sweet, care o va aduce pe cantareata si la Bucuresti. Mai multe detalii referitoare la spectacolul din Romania gasiti AICI.

Ce credeti ca ar trebui sa viziteze Madonna in Romania?

Castelul Bran

Casa Poporului

Castelul Peles

Cimitirul Vesel de la Sapanta

Vulcanii Noroiosi

Altceva (puteti trece la comentarii)

Mai multe stiri despre: vizita  Auschwitz  Madonna Bucuresti 
Publicat pe 03 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram