BestMusic.ro » Madonna » Madonna s-a impacat cu fiul ei, Rocco

Madonna s-a impacat cu fiul ei, Rocco


Dupa multe sedinte de consiliere, Madonna si fiul ei, Rocco Ritchie, au reusit sa se impace.

Cu ocazia procesului de custodie pe care Madonna l-a acut cu fostul ei sot, Guy Ritchie, Rocco, fiul artistei, a fost extrem de suparat pe mama lui deoarece el dorea sa ramana in Londra alaturi de tatal lui pe cand Madonna ar fi vrut ca acesta sa se intoarca alaturi de ea in Londra.

Cu acordul lui Guy Ritchie, discutia a fost mediata de catre profesorul de kabbalah al Madonnei. In final, Madonna a inteles ca nu-si poate obliga fiul sa ramana cu ea: "forcing him would only make the situation worse". Astfel, Rocco va ramane alaturi de tatal lui Londra cu promisiunea de a-si pretrece vacantele in Londra, alaturi de mama lui.

Se pare ca Guy Ritchie va intampina probleme avand in vedere ca fiul sau Rocco a fost surprins in timp ce era beat si cu tigara in gura intr-unul din skate-park-urile din Londra. Madonna dorea sa obtina custodia lui Rocco deoarece ea crede ca fostul ei sot nu este suficient de strict cu fiul sau.
Mai multe stiri despre: scandaluri  parinti vedete 
Publicat pe 25 Aprilie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram