BestMusic.ro » Madonna » Madonna si Beyonce, in topul celor mai puternice vedete din lume

Madonna si Beyonce, in topul celor mai puternice vedete din lume


Madonna si Beyonce au reusit sa ocupe locul trei, respectiv locul patru in topul anual ` The World's Most Powerful Celebrities` alcatuit de revista Forbes. In timp ce Madonna a strans 110 milioane de dolari, Beyonce a adunat 87 de milioane.

Clasamentul a fost realizat pe baza castigurilor obtinute de celebritati in perioada iunie 2008 – iunie 2009, dar si a vizibilitatii in mass-media (print, online, televiziune, radio), ceea ce face ca unele vedete cu castiguri mai mari sa fie in urma altor vedete cu castiguri mai mici.

Prin urmare, locul I i-a revenit actritei Angelina Jolie, care a detronat-o pe detinatoarea titlului de `cea mai puternica vedeta din lume` – Oprah Winfrey, desi nu a castigat decat 27 de milioane de dolari.

Topul 10 de anul acesta este completat de jucatorul de golf Tiger Woods (5), Bruce Springsteen (6), Steven Spielberg (7), Jennifer Aniston (8), Brad Pitt (9) si Kobe Bryant (10).

`Chiar a fost anul femeilor. Persoanele care sunt in fruntea listei sunt preferatele tabloidelor si atrag atentia prin ceea ce fac`, a spus jurnalistul Lacey Rose de la Forbes, citat de publicatiile internationale.

In prima jumatate a topului celor mai puternice vedete din lume au mai intrat: cantareata Britney Spears (locul 13) cu 35 de milioane dolari, trupa Coldplay (locul 15) cu 70 de milioane de dolari, Bon Jovi (locul 21) cu 50 de milioane si, surpriza, Miley Cyrus (locul 29) cu 25 de miloane de dolari.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Forbes  Beyonce  topuri  cele mai puternice vedete din lume 2009 
Publicat pe 04 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram