BestMusic.ro » Madonna » Madonna a facut stand-up la emisiunea lui Jimmy Fallon (Video)

Madonna a facut stand-up la emisiunea lui Jimmy Fallon (Video)

Madonna a facut stand-up la emisiunea lui Jimmy Fallon (Video)

Madonna este o cantareata pop de succes. Toata lumea stie foarte bine acest lucru. Insa, ce nu prea se stie este faptul ca starului ii place sa faca stand-up.

In editia de marti seara a emisiunii "The Tonight Show" cu Jimmy Fallon, Madonna a preluat microfonul, nu pentru a canta ci pentru a spune cateva glume despre cum e sa intalnesti barbati mai tineri.

"Intotdeauna am considerat ca e bine sa vorbesti despre ce stii. M-am aflat intr-o ipostura ciudata, acum o zi, cand luam micul dejun cu baiatul meu Rocco (14 ani) si ma gandeam ca nu am mai iesit in oras cu un barbat de cateva saptamani. M-am uitat la baiatul meu si, fara sa gandesc, l-am intrebat: Ai vreun prieten cu care poti sa-mi faci cunostinta?", a spus Madonna, citata de RollingStone.com.

De asemenea, Madonna a tinut sa specifice faptul ca exista si un dezavantaj in a intalni barbati mai tineri, ei nu apreciaza arta.

"Vreau doar sa spun ca exista si o parte proasta atunci cand te vezi cu barbati mai tineri. Ei se pricep foarte bine la telefoane", a conchis artista.
Mai multe stiri despre: madonna stand up jimmy fallon 
Publicat pe 24 Aprilie 2015 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu