BestMusic.ro » Madonna » Madonna va lansa un nou single intitulat "Ghosttown"

Madonna va lansa un nou single intitulat "Ghosttown"


Madonna va lansa un nou single extras de pe noul material "Rebel Heart" pe data de 20 aprilie. Single-ul este produs de Madonna si Billboard. Starul pop a interpretat recent aceasta piesa la Jonathan Ross Show.

Cu noul material discografic, Tekegraph spune ca "Madonna este din nou in joc". Tracklistul materialului include piesa "Iconic", piesa pentru care a colaborat cu artistul Chance de Rapper, in varsta de numai 21 de ani si cu faimosul Mike Tyson.

De asemenea, albumul mai contine si o piesa cu Nicki Minaj, intitulata "Bitch I`m Madonna" si o piesa cu Nas, "Veni Vedi Vici". Pentru acest material, Madonna a mai lucrat cu Avicii si Diplo. Saptamana trecuta, Madonna a spus ca piesa "Illuminati", inclusa pe acelasi album, nu este o confirmare a faptului ca face parte din acest grup secret, adaugand ca ea ii cunoaste pe adevaratii membrii Illuminati si ca stie de unde pleaca aceste zvonuri.

Desi "Rebel Heart" trebuia sa fie lansat in prima zi de Craciun a anului trecut, din cauza unor piese care au fost publicate online fara acordul artistei, lansarea materialului a fost amanata pentru acest an.
Mai multe stiri despre: lansare single  single nou  album nou 
Publicat pe 24 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram