BestMusic.ro » Madonna » Madonna supravietuieste Apocalipsei impreuna cu Terrance Howard in cel mai recent clip - "Ghosttown" (video)

Madonna supravietuieste Apocalipsei impreuna cu Terrance Howard in cel mai recent clip - "Ghosttown" (video)

Madonna supravietuieste Apocalipsei impreuna cu Terrance Howard in cel mai recent clip - "Ghosttown" (video)

"Ghosttown" este al doilea single extras de pe albumul "Rebel Heart" care a fost lansat luna trecuta. Materialul a fost "impiedicat" sa ajunga pe primul loc in Billboard 200 de soundtrack-ul primul sezon al serialului "Empire".

Piesa este produsa de insasi Madonna in colaborare cu Billboard si compus de Madonna Jason Evigan, Evan Bogart si Sean Douglas. "Ghosttown" a fost compusa in trei zile, dupa ce megastarul le-a cerut personal celor trei sa petreaca putin timp in studio cu ea.

Pentru radio-ul Europe 1 din Franta, Madonna a spus ca aceasta piesa vorbeste despre lipsa tolerantei in lume, in special in Franta, care dupa parerea ei si-a pierdut abilitatea de a accepta oameni de diferite rase si culori.

Videoclipul piesei a fost regizat de Jonas Akerlund, cel care a mai regizat clipurile pieselor "Ray Of Light" si "Music" printre multe altele. Guest starul clipului este Terrance Howard.
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 09 Aprilie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu