BestMusic.ro » Malina Olinescu » Malina Olinescu s-a sinucis

Malina Olinescu s-a sinucis

Malina Olinescu s-a sinucis

Lumea muzicii romanesti este din nou in doliu. Interpreta de muzica usoara Malina Olinescu s-a sinucis in noaptea de duminica spre luni, aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care locuia.

Un echipaj SMURD ajuns la fata locului a incercat sa o resusciteze pe Malina Olinescu timp de 30 de minute, insa fara succes. Potrivit Gandul, trupul neinsufletit al Malinei Olinescu a fost dus la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru autopsie.

Apropiatii Malinei Olinescu au declarat ca artista suferea din dragoste. De mai mult timp, cantareata ameninta ca se va sinucide, iar planurile ei s-au concretizat acum, dupa despartirea de iubitul ei.

Malina Olinescu ar fi implinit 38 de ani pe 29 ianuarie 2012. Artista s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucuresti. Mama ei este cantareata Doina Spataru.

Disparuta din peisajul muzical de ceva vreme, Malina Olinescu ramane una dintre cele mai bune voci. S-a facut remarcata la emisiunea ''Scoala vedetelor'', in 1996, si tot in acel an a castigat premiul III la Festivalul Mamaia, sectiunea Interpretare. In 1998, Malina Olinescu a reprezentat Romania la concursul Eurovision cu melodia ''Eu Cred''.

Malina Olinescu - Eu cred
Mai multe stiri despre: decese  sinucideri  decese 2011  deces malina olinescu  sinucidere malina olinescu 
Publicat pe 12 Decembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu