BestMusic.ro » Malina Olinescu » Malina Olinescu: '''Nu eu am fost cea care a decis sa dispar'''

Malina Olinescu: '''Nu eu am fost cea care a decis sa dispar'''

Malina Olinescu: '''Nu eu am fost cea care a decis sa dispar'''

La fel ca Madalina Manole si Malina Olinescu s-a plans de dezinteresul caselor de discuri fata de muzica ei si de faptul ca incet, incet a iesit din prima linie a artistilor.

In ultimii ani, Malina Olinescu a avut rare aparitii la TV, iar de difuzari la posturile comerciale de radio nici nu poate fi vorba. ''In plin succes, brusc, toate usile s-au inchis. Ma refer la usile caselor de discuri care dupa ce ma adulasera inainte, acum ma refuzau […] Eu am continuat sa cant, totusi, asa cum fac si acum, la petreceri de firma, private, diverse spectacole, etc. Dar cred ca e important sa se stie ca nu eu am fost cea care a decis sa dispar, ci astea au fost circumstantele. Si nici nu a fost o disparitie totala: n-am mai aparut la televizor decat foarte rar si n-am mai fost difuzata de radiouri, dar am continuat sa exist, chiar si in muzica'', declara Malina Olinescu intr-un interviu acordat Formulei AS.

Malina Olinescu s-a sinucis in noaptea de 11 spre 12 decembrie 2011, aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care locuia. Artista se despartise recent de iubitul ei, acesta fiind principalul motiv al sinuciderii, cred apropiatii Malinei.

Autor: Laura Galan
Mai multe stiri despre: decese  sinucideri  decese 2011  deces malina olinescu  sinucidere malina olinescu 
Publicat pe 12 Decembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu