BestMusic.ro » Malina Olinescu » Ce spun vedetele despre moartea Malinei Olinescu

Ce spun vedetele despre moartea Malinei Olinescu

Ce spun vedetele despre moartea Malinei Olinescu

Vestea ca Malina Olinescu s-a sinucis a cazut ca un fulger in randul artistilor si al persoanelor publice din Romania. Au fost, totusi, si persoane care se asteptau la un astfel de gest, pentru ca Malina suferea de ceva timp de depresie si spunea ca se va sinucide.

Pe parcursul zilei de luni, la cateva ore de la pronuntarea decesului, artistii au inceput sa transmita mesaje si sa vorbeasca despre Malina Olinescu.

Andreea Banica

Este o zi trista astazi pentru multi.....Malina Olinescu s a sinucis...o voce si o fata pe care intotdeauna am admirat o.sunt atat de suparata...incat nu mai am cuvinte.in urma cu putin timp ne am revazut la un spectacol si ne am imbratisat, a scris Andreea Banica pe Facebook.

Catalina Toma

Inca o mare cantareata din Romania s-a sinucis. Imi pare foare rau si ma rog pentru sufletul ei! Mulli dintre noi putem intelege suferinta si abuzul, dar sinuciderea nu este o optiune. Malina Olinescu, Dumnezeu sa-ti binecuvanteze sufletul, draga mea! RIP, a scris si Catalina Toma.

Ovidiu Komornyik

Ingrozitor ce se intampla, nu am dreptul sa judec pe nimeni, dar regret enorm. Malina Olinescu era o artista talentata si cu o voce plina de sensibilitate si farmec, o fata frumoasa, plina de viata, din pacate ea a cedat la fel ca si Madalina, e un mare semn de intrebare. De ce? Doar ea stie de ce,Dumnezeu sa o ierte!, a spus Ovidiu Komornyik.

Andreea Marin Banica

Andreea Marin Banica a sugerat ca Malina Olinescu ar fi avut nevoie de ajutor specializat pentru a putea trece peste depresie.

Da, am cunoscut-o pe Malina, am urmarit-o de-a lungul timpului pentru ca era o profesionista desavarsita. Nu-mi permit sa trag concluzii asupra unui om pe care nu l-am cunoscut foarte bine. Nu-mi permit sa speculez, dar in general vorbind, marile probleme ale femeii din Romania, ale mamelor sunt cele psihologice. Femeile nu merg la psihiatru ca sa nu fie considerate nebune, a declarat Andreea Marin Banica, potrivit Libertatea.

Titus Munteanu

Titus Munteanu, realizatorul TV care a lansat-o pe Malina Olinescu in cadrul showului `Scoala Vedetelor` a fost socat de sinuciderea Malinei Olinescu.

Era o perfectionista si poate aceasta perfectiune si-a dorit-o si in viata personala. Altfel nu-mi explic moartea ei, pentru ca era una dintre cele mai bune voci pe care am avut-o la scoala Vedetelor.

Crina Mardare

`Acum 4-5 ani incerca, impreuna cu sotul ei, sa lanseze un album care nu a fost primit cu bratele deschise. Era clar ca, din punctul de vedere al meseriei, era destul de nefericita`. Era o tipa tanara si talentata. E extrem de dureros cand vezi ca iti trece timpul si nu esti lasat sa canti. Sunt distrusa, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul Doinei, a declarat Crina Mardare.

Horia Brenciu

De-o perioada incoace ni se sting artistii... Singuri, bolnavi sau discreditati de societate. Unii poate sunt mai slabi decat altii si nu pot lupta decat daca beneficiaza de dragostea celor din jur, a scris artistul pe Facebook.

Am mai spus-o si o repet: aplaudati-i cat timp sunt in viata! Dupa ce pleaca dincolo e tardiv. Malina a murit de ziua lui Sinatra... Ce ironie... Dumnezeu s-o odihneasca!
.

Ce spun psihologii despre sinuciderea Malinei Olinescu

Psihologul Hanibal Dumitrascu a analizat sinuciderea Malinei Olinescu si a ajuns la concluzia ca artista era nefericita, se simtea respinsa. Mai mult, Malina Olinescu le-a spus apropiatilor de mai multe ori ca se va sinucide.

Madalina Manole si Malina Olinescu s-au sinucis, din cauza relatiilor sentimentale alterate, neimplinite, dar si din cauza faptului ca nu mai erau apreciate ca si artiste", a declarat Hanibal Dumitrascu pentru Realitatea.net.

Ce spun prietenii despre moartea Malinei Olinescu

Petre Geambasu

Era un om interiorizat, un om foarte sensibil, ce sa spun, asa a ales ea sa fie: musca. Este un om pe care eu indiferent in ce situatie o ascultam, pe un disc sau la radio nu puteam sa nu lacrimez, a declarat Petre Geambasu prin telefon la Realitatea TV.

Calin Geambasu

In relatia cu iubitul ei nu a fost inteleasa pe deplin. Asteptam din luna in luna sa se intample asa ceva, pentru ca ne spunea ca o s-o faca. Fiecare vorbea cu ea, incerca sa-i arate partea frumoasa a lucrurilor, a declarat Calin Geambasu pentru Antena 3.
Mai multe stiri despre: decese  sinucideri  decese 2011  deces malina olinescu  sinucidere malina olinescu 
Publicat pe 12 Decembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu