BestMusic.ro » Mandinga »   Mandinga a lansat single-ul "No tengo dinero"  

  Mandinga a lansat single-ul "No tengo dinero"  


Dupa ce a colaborat cu NOSFE pentru remake-ul hit-ului "Macho Man", Mandinga sfideaza vremea rece si lanseaza "No tengo dinero".

Singlw-ul este o piesa latino pop cu versuri in spaniola, perfecta pentru sezonul estival.

Compus de catre Tudor Ionescu alaturi de Harvis Cuni Padron (TrumpBeats), Alin Onoiu (SMAX), Damian Salazar si Dan Denes, "No tengo dinero” este o piesa fresh, cu ritmuri caliente, despre iubirea si sentimentele ce isi fac loc in inima ta atunci cand apare in drumul jumatatea ta. Clipul o prezinta pe Isasi B. asa cum ne-a obisnuit, plina de senzualitate, eleganta si pe ritmuri de flamenco.

"No tengo dinero" este o piesa diferita fata de proiectele pe care le lansam in general, fiindca este vorba despre o alta energie, un pic mai linistita, dar cu acel vibe latino care ne caracterizeaza. Piesa este mai intima si are niste hinturi de flamenco, care pe mine personal ma inspira mult si imi aduce aminte de casa. Piesa a fost creata in studioul celor de la Fly Records si le multumim mult pentru toata creativitatea depusa in acest tema care ne-a cucerit din prima secunda! Single-ul este despre iubirea fara materialism sau superficialitate, care din pacate este un lucru prea dominant in zilele de astazi. Suntem facuti sa iubim oameni si sa folosim lucruri, dar in ultimul timp pare ca tendinta este invers, iubim lucruri si ne folosim de oameni. 'No tengo dinero' ne face sa uitam de bani si sa ne concentram pe ce este cu adevarat relevant in viata. Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc, caruia ii multumim pentru rezultat. Abia asteptam sa vedem care este feedbackul publicului si speram sa va placa la fel de mult cum ne place noua", povesteste solista grupului, Isasi B.
Publicat pe 16 Aprilie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram