BestMusic.ro » Mandinga »   Mandinga si NOSFE se joaca cu versurile piesei "Macho Man" si ii premiaza pe cei curiosi

  Mandinga si NOSFE se joaca cu versurile piesei "Macho Man" si ii premiaza pe cei curiosi


Dupa ce au venit cu cea mai neasteptata colaborare a anului pentru reinterpretarea hitului "Macho Man”, Mandinga si NOSFE fac din nou echipa pentru un live seassion fresh.

De data aceasta, NOSFE s-a jucat cu versurile piesei "Macho Man" pentru cei care iubesc muzica si jocurile si impreuna cu Mandinga ofera un Walkman. Live session-ul poate fi urmarit pe pagina de Instagram a trupei Mandinga (@mandingaofficial).

In urma cu cateva saptamani, cea mai iubita trupa latino din Romania si NOSFE au colaborat pentru prima oara si au reinterpretat "Macho Man”, unul dintre cele mai populare hituri ale tuturor timpurilor, lansate in urma cu peste 20 de ani de trupa Genius. Remake-ul a venit cu un sound fresh si cu o productie cool ce pastreaza linia originala a piesei.

Cu versuri in limba romana, dar si in spaniola, "Macho Man” este compusa de catre Barbara Isasi, solista trupei, si NOSFE, alaturi de Radu Cezar Halmagean, Ovidiu Cornel Halmagean, Oana Viorica Vincu, Serban Cazan, Ana Stancu, Madalina Mihaela Cretan si Vlad Ciresan.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Instagram a trupei @mandingaofficial, iar giveaway-ul are loc in perioada 7 decembrie - 15 decembrie 2020.

Din 2016, Mandinga o are ca solista pe frumoasa artista Barbara Isasi, care in 2013 a cucerit publicul prin prestatia sa in cadrul "Vocea Spaniei”. In 2016 a participat la "Vocea Romaniei”, iar in 2018 a castigat "Te cunosc de undeva”. Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum "Provocador”, "Soy de Cuba”, "Arquitectura”, "Nia Sincera”, "Besame”, "Aventura” (ft. Erik), "Bling” (Ft. Muneer), "Hello” (Ft. Fly Project), "La vita e bella”, "Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)”, (Ft. Shift) si "Celosa" (feat. Connect-R), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit publicul.
Publicat pe 09 Decembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram