BestMusic.ro » Maria Ciobanu » Ionut Dolanescu a devenit tata

Ionut Dolanescu a devenit tata


Iubita lui Ionut Dolanescu , Doinita, a nascut luni seara un baietel. Copilul are 3,3 kilograme si 53 de centimetri si a venit pe lume la o clinica privata din Bucuresti.

Ionut Dolanescu a fost alaturi de iubita sa pe tot parcursul travaliului si a ramas in sala de nasteri pana ce micutul a vazut lumina zilei.

`Sunt uimit si usurat. Traiesc o mare bucurie pe care n-am mai simtit-o niciodata. Respir altfel`, a declarat cantaretul pentru ziarul Libertatea.

Si daca Ionut Dolanescu are parte de bucurii in plan personal, tatal sau Ion Dolanescu nu-si neglijeaza cariera muzicala. El a scos pe piata un nou album de muzica populara intitulat `Casa batraneasca nu se vinde`.

Materialul include 21 de piese de petrecere, atat compozitii proprii ale lui Ion Dolanescu , cat si cantece traditionale preluate din folclorul romanesc.

Melodiile `De la primarie-n sus`, `Foicica din ponoare`, `La nunta cu zestre multa` sau `Satule, vatra frumoasa` sunt cateva dintre cele incluse pe `Casa batraneasca nu se vinde`.

Acompaniamentul muzical a fost asigurat de Orchestra `Plai Moldovenesc` condusa de Vlad Serbusca.

Noul album al lui Ion Dolanescu poate fi achizitionat online de pe site-ul MediaPro Music.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: copil 
Publicat pe 22 Octombrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram