BestMusic.ro » Maria Ciobanu » Maria Ciobanu, la 72 de ani de viata si aproape 50 de cariera

Maria Ciobanu, la 72 de ani de viata si aproape 50 de cariera


Maria Ciobanu implineste azi 72 de ani. Indragita interpreta de muzica populara s-a nascut pe 3 septembrie 1937 la Rosiile, in judetul Valcea, intr-o familie pasionata de muzica.

Daca de cantat a cantat de cand se stie, cariera muzicala a Mariei Ciobanu a inceput in 1962, cand in urma unui concurs a fost primita in Ansamblul "Ciocarlia" din Bucuresti.

De atunci pana in prezent, Maria Ciobanu nu a parasit niciodata scena, indiferent de intorsaturile pe care le-a luat viata ei personala, Mai mult de atat, i-a daruit muzicii si pe copiii ei.

Leontina Ciobanu Vaduva este soprana, Ionut Dolanescu canta muzica populara, iar Camelia Ciobanu Filip isi insoteste si ea unori mama pe scena.

Acum, la 72 de ani, Maria Ciobanu este… in turneu.

`Sunt la mare, intr-un turneu. Trebuie sa va spun ca, intotdeauna, zilele de nastere si zilele onomastice le-am sarbatorit prin munca, si imi face mare placere ca este asa. Vreau sa-i multumesc bunului Dumnezeu ca ma tine sanatoasa si ca pot sa `circul` de la un capat al tarii la altul. Sunt in turneu cu Ion Postelnicu si cu Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu. Sunt foarte fericita ca sunt in putere si ca mai pot sa cant.`, a declarat Maria Ciobanu pentru Jurnalul National.

La multi ani, Maria Ciobanu!
Mai multe stiri despre: aniversare  zi de nastere  Maria Ciobanu  72 de ani 
Publicat pe 03 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram