BestMusic.ro » Maria Ciobanu » Maria Ciobanu sustine doua spectacole de retragere la Sala Palatului

Maria Ciobanu sustine doua spectacole de retragere la Sala Palatului


La insistentele publicului, Maria Ciobanu va sustine spectacolul de retragere "Lie, Lie Ciocarlie, Raman a voastra Marie” si pe 11 martie, la Sala Palatului! Spectacolul prin care Maria Ciobanu isi va face retragerea din lumea artistica a starnit un urias val de emotie si un interes extraordinar din partea fanilor, care au insistat sa isi onoreze "ciocarlia”.

Sala Palatului a devenit neincapatoare pentru a satisface toate cererile de bilete astfel ca, din dorinta de a avea aproape toti romanii carora le-a dedicat peste 60 de ani de cantece, Maria Ciobanu a cedat insistentelor si va sustine doua spectacole la Sala Palatului: pe 11 si pe 12 martie, de la ora 19.30.

Evenimentul face parte din programul national-cultural "Arta contra Drog 2016”, un proiect initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film "Dracula” si CIADO Romania, Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului, presedinte academician Constantin Balaceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informeaza publicul asupra riscului consumului de droguri si ofera o varianta sanatoasa de petrecere a timpului liber, invitand spectatorii sa consume arta.

Spectacolul "Lie, Lie Ciocarlie, Raman a voastra Marie”, prilejuit de retragerea de pe scena a Mariei Ciobanu va avea doua reprezentatii in Bucuresti, dar se va desfasura si in alte orase din tara, potrivit calendarului:

9 martie, Craiova, Sala Polivalenta

10 martie, Ramnicu Valcea, Sala Sporturilor

11 martie, Bucuresti, Sala Palatului

12 martie, Bucuresti, Sala Palatului

14 martie, Bacau, Teatrul de Vara "Radu Beligan”

15 martie, Iasi, Sala Polivalenta

Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole si online, pe iabilet.ro (http://bit.ly/1V5IVQ9)
Mai multe stiri despre: retragere din muzica  concerte 2016 
Publicat pe 11 Februarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram