BestMusic.ro » Maria Ciobanu » Maria Ciobanu: `Traistariu mi-a furat ciocarlia`

Maria Ciobanu: `Traistariu mi-a furat ciocarlia`


Festivalul Mangalia s-a incheiat, ca in fiecare an, cu participanti nemultumiti. Maria Ciobanu a parasit statiunea dezamagita de faptul ca nu a fost la de promovata ca Mihai Traistariu, potrivit cancan.ro.

Interpreta de muzica populara a interpretat pe scena din Mangalia patru melodii, printre care si `Lie Ciocarlie`.

Din pacate, numai una din melodiile cantate de Maria Ciobanu a fost difuzata in direct la televizor, in timpul celorlalte fiind pauza publicitara.

Supararea artistei vine din faptul ca, imediat dupa recitalul ei, a urcat pe scena Mihai Traistariu, care a fost difuzat cu toate piesele cantate la festival, una dintre acestea fiind chiar `Lie Ciocarlie`.

`Acest Traistariu mi-a furat ciocarlia. M-au scos pe mine ca sa-l dea pe Traistariu cu `Lie Ciocarlie`! Nu este corect. Tocmai mie sa imi faca una ca asta, chiar nu ma asteptam. M-au sunat niste admiratori sa ma intrebe de ce nu am cantat eu "Lia", ci el! Sunt foarte suparata`, a spus Maria Ciobanu.

Traistariu a avut in schimb numai trairi pozitive in urma festivalului, spunand ca este foarte bucuros de promovare si sustinand ca s-a apucat de muzica populara pentru ca `i se cere la nunti`.
Mai multe stiri despre: scandaluri vedete  maria ciobanu festivalul mangalia  mihai traistariu festivalul mangalia 
Publicat pe 17 August 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram