BestMusic.ro » Maria Ciobanu » Regina si Ciocarlia: 50 de ani de teatru, muzica si film cu Stela Popescu si Maria Ciobanu

Regina si Ciocarlia: 50 de ani de teatru, muzica si film cu Stela Popescu si Maria Ciobanu


Duminica, 20 noiembrie, ora 19.00, la Sala Palatului: Stela Popescu si Maria Ciobanu - 50 de ani de teatru, muzica si film.

In pleiada artistilor romani de mare valoare, numele Stelei Popescu si al Mariei Ciobanu au devenit sinonime cu superlativul, astfel ca orice alaturare de termeni care sa le caracterizeze devine redundanta. Pretuirea si dragostea pe care le-o poarta romanii le-au adus supranumele de "Regina Teatrului de Revista”, respectiv "Ciocarlia cantecului popular”.

Eminescu scria ca "numai daca vremea ar sta locului am putea vedea lamurit ce-i etern”. De o jumatate de secol, Doamnele scenei romanesti opresc timpul in loc ori de cate ori apar in fata publicului. Dragostea de viata ne invadeaza sufletele si toate inimile bat la unison in prezenta dumnealor.

Talentul, frumusetea, sufletul curat si cald au facut ca Stela Popescu si Maria Ciobanu sa fie iubite, respectate si apreciate in egala masura de fani si de colegii de breasla. Le vor sarbatori si omagia in spectacolul-eveniment de la Sala Palatului: Alexandru Arsinel, Florin Piersic, Corina Chiriac, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Draga Olteanu Matei, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Gabriel Dorobantu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Anca Turcasiu, Gelu Voicu, Annes. Artistii vor fi acompaniati de Orchestra Ansamblului Folcloric ”Maria Tanase”, dirijor Nicu Cretu.

Va invitam duminica, 20 noiembrie, la Sala Palatului, la ora 19.00, la un spectacol desavarsit, de inalta tinuta, divers si captivant, care reuneste crema artistilor romani.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul de Opereta, Metrou Unirii 1 si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro.
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 17 Octombrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram