BestMusic.ro » Mira (Maria Mirabela Cismaru) » Mira - Masca lui Zorro + Global Questions si 10 lucruri pe care nu le stiai despre artista (video)

Mira - Masca lui Zorro + Global Questions si 10 lucruri pe care nu le stiai despre artista (video)


Dupa "Like", piesa cu care s-a lansat oficial in muzica, Mira schimba registrul catre un mesaj mai puternic in cel de-al doilea single, "Masca lui Zorro”.

Piesa a fost compusa de Theea Minculescu si produsa de The Farmers (INNA – "Spre mare”, Antonia – "Jameia”, Antonia feat. Puya – "Hurricane”, Holograf si Antonia – "Intoarce-te acasa”) si Emanuel Petrut.

Mesajul piesei esteextrem de prezent in realitatea pe care o traim, despre cum purtam diverse masti in anumite contexte sociale si ne mintim ca suntem bine.

Cunoscuta publicului in urma participarii la "Vocea Romaniei”, Maria Mirabela Cismaru a inceput recent un nou proiect cu numele de scena Mira.

In trecut, ea a mai avut colaborari cu Allexinno si Zhao, iar incepand cu 2014, ea devine artist Global Records, casa de discuri a INNEI, fiind colega cu Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

Mira - Masca lui Zorro (audio)

Alaturi de noul single, Mira a filmat si doua sesiuni de Global Questions si 10 lucruri pe care nu le stii despre… tocmai pentru ca cei care ii asculta muzica sa cunoasca si mai bine persoana Mirabela Cismaru si artistul Mira. Urmariti ambele clipuri mai jos.

Global Questions: Mira

10 lucruri pe care nu le stii despre Mira
Mai multe stiri despre: muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 08 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram