BestMusic.ro » Maria Raducanu » Pe 2 martie, haideti la cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu la Teatrul de Sufragerie!

Pe 2 martie, haideti la cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu la Teatrul de Sufragerie!

Pe 2 martie, haideti la cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu la Teatrul de Sufragerie!

Daca va era dor de niste povesti ascultate asa cum trebuie, intr-o atmosfera calda, confortabila, cu oameni putini si prietenosi, intalnirea cu Maria Raducanu nu este de ratat! Pe 2 Martie, Maria Raducanu revine la Teatrul de Sufragerie din Bucuresti - o voce de exceptie, cu acorduri suave de chitara, cu povestile si cantecele ei.

Vom fi doar 25 de prieteni, atat cat sa ne simtim bine si sa ne placa: stam pe jos, pe perne sau pe divan, bem ceai aromat cu ghimbir si iasomie si ne bucuram simturile cu o placinta calda preparata de gazda. Te invitam sa petreci o seara de visare si relaxare, poate una dintre cele mai frumoase, acum, la inceput de primavara. Pregateste-te sa fi fermecat!

Potrivit textului de prezentare a albumului ZIORI, Maria Raducanu este "posesoare a uneia dintre cele mai speciale voci din lume; Maria combina folclorul romanesc cu fado, Rembetika, blues si improvizatie, creand o muzica pura, profund emotionala, care merge direct la suflet. (…), o muzica de un farmec hipnotic, ce-i va interesa pe iubitorii de jazz vocal, world music si nu numai.”

Intrarea: 50 lei de persoana (ceai din belsug si placinte din partea casei). Biletele se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro. Detalii la teatruldesufragerie@gmail.com. Tel 0734.397.375

Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti (zona Cismigiu - Schitu Magureanu - Berzei).
Mai multe stiri despre: concert jazz 
Publicat pe 28 Februarie 2013 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu