BestMusic.ro » Mariah Carey » Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You, interpretare de poveste la Jimmy Fallon (video)

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You, interpretare de poveste la Jimmy Fallon (video)

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You, interpretare de poveste la Jimmy Fallon (video)

La show-ul lui Jimmy Fallon continua seria inregistrarilor inedite din culisele late-night-show-ului sau cu invitata de top: Mariah Carey a cantat alaturi de prezentator, de trupa emisiunii si de cativa copii de gradinita piesa devenita deja clasica "All I Want For Christmas Is You". Sa ascultam.

Decorul incaperii este unul de vis, iar instrumentele alese pentru acompaniament sunt si ele din categoria "wow": tobe si xilofoane de jucarie, pe care le folosesc picii la orele de muzica de la gradinita.

Jimmy Fallon a intrat inca din noiembrie in febra sarbatorilor, cand a interpretat un medley de Craciun din toate hiturile acestui an, parodiate evident. Inregistrarea e disponibila aici. Tot luna trecuta, Christina Aguilera a interpretat noul sau single, "Your Body", alaturi de Fallon si The Roots, folosindu-se de obiecte de birotica precum capsatoare si foarfece.

"All I Want For Christmas Is You" este deja celebra in toata lumea, insa interpretarea asta e una inedita si merita ascultata. Cum ti se pare?

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (video)
Publicat pe 06 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram