BestMusic.ro » Mariah Carey » Mariah Carey, fara machiaj si durdulie pentru un nou rol (trailer)

Mariah Carey, fara machiaj si durdulie pentru un nou rol (trailer)


Mariah Carey este incantata de rolul pe care l-a primit in productia `Precious`, pentru care nu s-a sfiit sa renunte la lookul de diva si la machiajul perfect. Ba chiar s-a lasat pe mana make-up artistilor pentru a o transforma intr-o simpla lucratoare de la Asistenta Sociala, grasuta, urata si saraca.

Artista vrea sa demonstreze ca este si o actrita buna, chiar daca rolurile din filmele `Glitter` si ` Wise Girls` nu au demonstrat acest lucru.

Filmul `Precious` prezinta povestea lui Claireece `Precious` Jones, nascuta in circumstante ciudate, in Harlem, la sfarsitul anilor ’80.

Precious este o tanara supraponderala, abuzata de mama si violata de tatal ei. In incercarile ei de a face fata destinului si depresiei, este ajutata de o lucratoare de la Asistenta Sociala, personaj interpretat de Mariah Carey, si de profesoara de literatura, rol interpretat de actrita Paula Patton.

Initial, filmul s-a numit `Push` si este o ecranizare dupa romanului `Push`, scris de americanul Sapphire. `Precious` a avut premiera, recent, la Festivalul International de Film de la Cannes.

Bestmusic

Mai multe stiri despre: Mariah Carey  actorie  roluri  filme  urata  precious 
Publicat pe 18 Mai 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram