BestMusic.ro » Marina Voica » La 73 de ani, Marina Voica traieste din amintiri

La 73 de ani, Marina Voica traieste din amintiri

La 73 de ani, Marina Voica traieste din amintiri

Marina Voica implineste azi 73 de ani. Nascuta in oraselul Ivanovo din fosta URSS pe data de 2 septembrie 1936, ea s-a lansat in anii `60 pe scena artistica din Romania printr-un duet cu Margareta Paslaru.

A devenit populara in scurt timp, castigand inima publicului cu melodii precum `Intr-un colt de cafenea`, `Ce vrei tu mare albastra`, `Sanie cu zurgalai`, `Sa nu-mi vorbesti de iubire`, sau `Increderea`, cu care a castigat Trofeul Mamaia in 1970.

Acum, la 73 de ani, Marina Voica traieste retrasa la Breaza, hranindu-se cu amintirile clipelor si oamenilor care i-au luminat viata:

`Nu sunt prima, nici ultima care traieste din amintiri. Mi-e foarte dor de parintii mei. Probabil ca se raresc oamenii din jurul meu care ma iubesc cu adevarat.

Vreau sa transmit oamenilor sa fie mai toleranti, mai iubitori. Vad ca, din pacate, iubirea dispare din ce in ce mai mult.`, a declarat Marina Voica pentru Jurnalul National.

Si daca aceste amintiri repreznita atat de mult pentru ea, artista s-a gandit sa le impartaseasca si celorlalti.

Prin urmare, Marina Voica a inceput sa puna totul pe hartie: `Am scris despre copilarie, despre adolescenta, cum m-am lansat, insa acum incepe viata grea, cu obstacole. Ar trebui sa scriu pe ocolite ca sa nu ating anumite persoane si nu vreau ca spovedania mea sa fie ceva alb si pufos`, a povestit Marina Voica, citata de Cancan.

La multi ani cu amintiri frumoase, Marina Voica!
Mai multe stiri despre: aniversare  zi de nastere 
Publicat pe 02 Septembrie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu