BestMusic.ro » Marius Mihalache » Biografie Marius Mihalache

Biografie Marius Mihalache

Marius Mihalache

Marius Mihalache este muzicianul care a reusit sa confere unui  instrument traditional balcanic (tambalul) valente, subtilitati si rezonante incredibile, rivalizand cu sonoritatile specifice muzicii clasice si jazzului.

Castigator a numeroase premii pentru virtuozitate interpretativa inca din copilarie, interpretul a participat la  concerte la Scala din Milano, Rai Uno TV s.a. si a fost invitat sa cante in deschiderea concertelor unor interpreti faimosi precum Nina Simone, Gloria Gainor, Chick Corea.

Concertele sale in Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum si numeroasele aparitii in concerte live, la televiziune si radio in Romania, l-au transformat intr-un virtuos al unei noi formule de etno-pop-rock (combinatie de tambal, percutie si chitara bass).

Interpret, compozitor si aranjor al propriilor interpretari, Marius Mihalache antreneaza si alti muzicieni valorosi (Teodora Enache, Lucian Maxim s.a.), realizand interpretari etno-jazz remarcabile si originale ale folclorului romanesc.

www.mariusmihalache.ro

 

Comentarii Marius Mihalache