BestMusic.ro » Maroon 5 » Frontmanul Maroon 5 considera drogurile o chestie invechita

Frontmanul Maroon 5 considera drogurile o chestie invechita

Frontmanul Maroon 5 considera drogurile o chestie invechita

Frontmanul Maroon 5 , Adam Levine, a lansat un Atac dur la adresa cantaretilor care se folosesc de droguri pentru a-si construi si promova `imaginea rock 'n' roll`, conform contactmusic.com.

`Ce ma deranjeaza e aceasta imagine noua romantica a sexului, drogurilor si rock and roll –ului. Tentatia aceasta e incredibila! Drogurile trebuie sa fi fost ceva uimitor in anii `60, dar acum suntem in 2007. Avem nevoie de o conceptie moderna`, a spus frontmanul Maroon 5 , care considera drogurile o chestie invechita.

In opinia solistului, care recunoaste ca fumeaza canabis, consumul excesiv de stupefiante a devenit o regula pentru tinerele vedete si falsa stralucire a devenit un substitut al talentului real.

`Ideea ca rock and roll-ul trebuie sa fie asa e arhaica. Sa o perpetuezi ca fiind o chestie mitica, cu care trebuie sa traiesti mi se pare stupid. In trecut, cand membrii Beatles luau droguri, ei au compus si `f**king` Sergeant Pepper . A fost un adevarat fenomen in plan cultural. Acum sunt doar drogurile si nici urma de Sergeant Pepper `, a adugat Adam Levine.

Formatia Maroon 5 a lansat ieri (22 mai) pe piata albumul `It Won't Be Soon Before Long`. Primul single este piesa `Makes Me Wonder`, al carei videoclip il puteti vedea pe BestMusic.

Bestmusic
Publicat pe 23 Mai 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu