BestMusic.ro » Maxim Band » Din motive medicale, Marcus din trupa Maxim ia o pauza de la activitatea muzicala

Din motive medicale, Marcus din trupa Maxim ia o pauza de la activitatea muzicala


Din cauza unor probleme serioase de sanatate, Marcus Sucilea nu va putea lua parte la concerte si la alte actiuni profesionale in perioada urmatoare. Insa, Bogdan, Gabi si Alexander continua activitatea Maxim, inclusiv sustinerea show-urilor live, sperand ca si Marcus sa se alature colegilor sai atunci cand starea sa de sanatate ii va permite. Momentan, acesta se afla sub investigatia medicilor, fiind nevoit sa sufere o interventie chirurgicala in curand.

Maxim au lansat de curand un nou single, "Atat de bine” compus de managerul si mentorul baietilor, Adrian Sina. Atat piesa, cat si videoclipul au fost foarte bine primite de catre public, starnind numeroase reactii pozitive.

Maxim este fara indoiala cel mai de succes boyband din ultimii ani, avand la activ doua hituri, "Sarutari criminale” si "Vreau sa te…”, care s-au bucurat de numeroase difuzari la radio si TV si care le-a adus si numeroase premii, cel mai recent fiind trofeul la categoria "Cel mai bun debut”, acordat de Radio Romania.

Membrii Maxim, managementul, precum si casa de discuri Roton stau la dispozitia reprezentatilor presei pentru lamurirea oricaror aspecte si pentru eliminarea oricaror speculatii, precum si pentru informatii actualizate privind situatia lui Marcus.
Mai multe stiri despre: probleme de sanatate  trupe de baieti 
Publicat pe 30 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram