BestMusic.ro » MefX »  MefX a lansat piesa "Jasmin"  

 MefX a lansat piesa "Jasmin"  


Okapi Sound prezinta "Jasmin”, cea mai noua piesa MefX, disponibila pe canalul oficial de YouTube (Okapi Sound Official).

"Jasmin” a luat nastere pe un instrumental produs chiar de catre MefX, in vara anului trecut. Ulterior, piesa a fost mixata si masterizata de Grasu XXL la Okapi Sound Studio. Despre piesa MefX spune:

"Jasmin e comedie. Ea este genul ala de fata care cumpara paine feliata fara coaja si pepene fara samburi cu bani de la sponsori. El iese la 5:00 de la munca si, chiar daca o place mult, are o retinere sa o abordeze. stie ca nu o sa se termine bine... pentru el. E un fel de verisoara lu' Sophie.”

In perioada urmatoare, "Jasmin” va putea fi descarcata din iTunes si Google Play, cat si ascultata pe toate device-urile mobile prin intermediul aplicatiilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, Deezer, Zonga, TIDAL, Spotify si nu numai).

"Jasmin” vine dupa succesul pieselor "Sophie”, "Arata Bine” sau "Torace”, pe care MefX le-a produs, precum si dupa piesele solo lansate pana in prezent: "Nu te-am avut” sau "Bicicleta”.
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 21 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram