BestMusic.ro » Megadeth » 10 motive pentru care trebuie sa mergi la concertul Megadeth

10 motive pentru care trebuie sa mergi la concertul Megadeth

10 motive pentru care trebuie sa mergi la concertul Megadeth

1. Pentru ca este o trupa care scrie istorie in metal de mai bine de 30 de ani.

2. Pentru ca generatia de dupa '90 nu va avea ocazia sa vada asemenea legende pe scena pentru prea mult timp. Fii eroul copilului tau.

3. Pentru ca ai tai si-ar fi dat un rinichi ca sa-i vada live intr-o vreme in care rasuceau cu creionul banda casetei de la bulgari si daca nu vei merge, vei regreta.

4. Pentru ca Dave Mustaine este un geniu absolut intr-o lume care duce foarte mare lipsa de asemenea exemple.

5. Pentru ca show-urile Megadeth sunt absolut fascinante si pentru ca o suta douaj' de lei este o suma mult prea mica pentru a-ti cantari distractia de miercuri cu ea.

6. Pentru ca vei avea ocazia sa asculti "Symphony of Destruction" live si ii stii versurile si solo-urile si cand dormi.

7. Pentru ca Dystopia este un album excelent care suna de parca ar fi fost compus acu' cinspe' ani si scos de la praf intr-un moment in care credeam ca metalul a intrat in coma din punct de vedere al creativitatii.

8. Pentru ca versurile sunt rupte dintr-o realitate in care creativitatea inca mai exista si pentru ca fiecare piesa are un mesaj care iti ramane pe suflet.

9. Pentru ca Mustaine este geniul din spatele celui mai bun album Metallica: Kill 'Em All.

10. Pentru ca formatia Megadeth are instrumentisti competenti, iar lucrul acesta se simte in fiecare nota cantata.

11. Pentru ca putem scrie la nesfarsit motive pentru care ar trebui sa mergeti la concertul Megadeth de miercuri si ne este greu sa ne limitam la 10.

Va amintim inca o data programul si regulile de acces pentru concertul Megadeth de la Arenele Romane. Va rugam aruncati un ochi si aici.
Mai multe stiri despre: Arenele Romane  concerte 2016 
Publicat pe 11 Iulie 2016 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu