BestMusic.ro » Megadeth » Megadeth concerteaza pentru a treia oara la Bucuresti

Megadeth concerteaza pentru a treia oara la Bucuresti

Megadeth concerteaza pentru a treia oara la Bucuresti

Trupa americana Megadeth va sustine in acest an un nou concert in Romania. Formatia lui Dave Mustaine va concerta pe 17 iunie la Bucuresti, in ultima zi a festivalului OST Fest, ce va avea loc la Zone Arena, conform iconcert.ro.

Megadeth face parte din The Big Four, careul de asi ai thrash metal-ului, alaturi de trupele Metallica, Slayer si Anthrax.

Formatia Megadeth a fost fondata in urma plecarii lui Dave Mustaine de la Metallica (1983). In cei peste 25 de ani de cariera, Megadeth a vandut la nivel mondial peste 30 de milioane de albume. Printre cele mai apreciate piese ale formatiei putem aminti: "Symphony of Destruction", "A Toute Le Monde", "Trust", "Hangar 18", "Train of Consequences", "Holy Wars... The Punishment Due", "Peace Sells".

Megadeth a mai concertat in Romania de doua ori. Primul concert a avut loc in 2005, la Arenele Romane, iar cel de-a doilea s-a desfasurat la Romexpo, in 2010, in cadrul festivalului Sonisphere.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: rock  Romania  concerte 2012  festivaluri 2012 
Publicat pe 17 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram