BestMusic.ro » Meghan Trainor » Se naste o noua idila intre Meghan Trainor si Harry Styles?

Se naste o noua idila intre Meghan Trainor si Harry Styles?


Una dintre cele mai admirate soliste din ultima vreme, Meghan Trainor, a confirmat in urma cu putin timp ca inregistrat o piesa cu Harry Styles, unul dintre membrii One Direction. Piesa se numeste "Someday Maybe".

"Este adevarat! Este un duet. O piesa frumoasa pe care am compus-o impreuna la ukulele. Noi chiar am inregistrat un demo impreuna. Este ceva acustic extrem de dragut".

Meghan pare foarte incantata de faptul ca a facut echipa cu unul dintre starurile One Direction. "Este primul lucru cu adevarat cool pe care l-am facut cu un star pop. Un prieten mi-a spus ca Harry este un fan si ca i-ar face placere sa compuna alaturi de mine. Harry este un compozitor incredibil. Eram ingrijorata de faptul care este un baiat de 20 de ani, asa ca am venit pregatita cu o strofa si un referen. Dar el a venit cu o abordare mult mai poetica si cu versuri mai mature. El chiar stie ce inseamna dragostea".

Inca nu stim cand vom putea asculta noua piesa dar...sa fie oare si o idila la mijloc? Meghan a negat spunand: "Nu, absolut nu! Suntem foarte buni prieteni. Ii ador pe toti baietii de la One Direction. Eu sunt o fata simpla din Massachusetts. Plus...nu ma pot intalni cu un alt star pop. Cu totii sunt foarte ocupati".
Mai multe stiri despre: acustic  colaborari muzicale  piesa noua 2015 
Publicat pe 20 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram