BestMusic.ro » Mellina » Mellina lanseaza albumul "Personal"  

Mellina lanseaza albumul "Personal"  

Mellina lanseaza albumul "Personal"
 

Dupa cateva zile de relaxare la mare, Mellina este pusa pe fapte mari. Indragita cantareata a anuntat pe Facebook lansarea primului ei album.

Artista a cucerit topurile cu hit-ul "Poza de album” ft. Vescan, cu piese precum "Cutremur in inima mea” sau "Minciuna ma omoara”, dar si cu colaborari de exceptie cu nume importante din industria muzicala din Romania, precum Bere Gratis, TWO, sau JerryCo.

Mellina a realizat ieri o sedinta foto cu fotograful ei preferat, Robert Marooni, care se anunta a fi una de-a dreptul incendiara, artista pozand in ipostaze extrem de sexy.

Cu aceasta ocazie, Mellina a anuntat pe pagina ei de socializare si lansarea primului album: "Tocmai am terminat shootingul pentru coverul primului meu album. Multumesc echipei!”, a scris artista pe Facebook.

In aceasta perioada, Mellina se afla in studioul de intregistrari unde pune la punct ultimele detalii pentru mult asteptatul material programat pentru 2016. Pentru acest material artista a lucrat singura, atat pe partea de productie, cat si pe partea de versuri. Materialul se numeste "PERSONAL" si va include si cateva colaborari importante: "Albumul "Mellina - Personal " este o parte din sufletul meu, la propriu. Toate piesele sunt compuse de mine si inspirate din viata mea, din trairile mele, frumoase sau mai putin frumoase. Albumul "MELLINA - PERSONAL" sunt eu", ne-a dezvaluit Mellina.

Asculta aici cel mai recent single al Mellinei, "Minciuna ma omoara”:
Mai multe stiri despre: lansare album  album nou 2016 
Publicat pe 21 Iulie 2016 de BestMusic.ro