BestMusic.ro » Mellina » Mellina feat. Vescan - Poza de Album (videoclip nou)

Mellina feat. Vescan - Poza de Album (videoclip nou)

Mellina feat. Vescan - Poza de Album (videoclip nou)

Mellina a lansat videoclipul piesei cu care a dat lovitura vara aceasta, alaturi de Vescan - "Poza de album". Cum au traspus cei doi mesajul piesei in imagini vedeti mai jos.


Filmarile la "Poza de album" s-au desfasurat in urma cu doua saptamani la studiourile Castel Film, iar de regie s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production. Din distributia clipului fac parte cativa fani Mellina si Vescan, ales prin intermediul paginilor de Facebook, dar si cativa actori romani, printre care Gavril Patru si Vlad Ivanov.

"Tot ce se intampla acum e un vis frumos! Ma bucur enorm ca piesa a ajuns la inima unui numar impresionant de oamenisi ca se bucura de succes. Trebuie sa recunosc ca am avut emotii la inceput. Am crezut ca piesa nu va prinde in plina vara, avand un mesaj trist, insa lucrurile au mers exact invers, si acum "Poza de album” se numara printre piesele de top ale momentului. Noul clip prezinta povestea si starea piesei "Poza de album”, pentru care am lucrat cu Vision Production, o adevarata echipa de profesionisti.” ne-a declarat Mellina.

"Clipul este o poveste in poveste, atmosfera de la filmari a fost una exemplara. Baietii de la Vision Production au o gramada de ideisi sunt niste profesionisti. Am fost impresionatsi de actorii prezenti la filmari. 3, 2, 1...si traiau povestea! Ma declar foarte multumit de prima colaborare intre Mango Records si MusicExpertCompany, respectiv Mellinasi Vescan." ne-a spus Vescan.

Mellina feat. Vescan - Poza de Album (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014 
Publicat pe 10 Septembrie 2014 de BestMusic.ro